Activiteiten overzicht

Hier is ie dan, van vrijdag 10 februari 1984 t/m zondag 25 oktober 1998: de complete lijst met activiteiten uit 15 jaar Noorderligt. Concerten waar slechts een enkeling op afkwam tot en met drie keer op rij stampvol bij Marco Borsato. Maar ook benefieten, manifestaties, festivals, LP/CD-presentaties, modeshows, scholieren- en studentenfeesten en de diverse dansavonden zijn vermeld in deze imposante lijst.

De Dijk De foto's, video's en webpagina's die door de redactie van Noorderligt.Nu zijn geplaatst zijn - voor zover mogelijk - gekoppeld aan de bijbehorende activiteit. Het is dus aan ons allen om deze lijst zoveel mogelijk tot leven te laten komen met herinneringen, verhalen, ankdotes, foto's en video's.

Vaste gasten

Door de jaren heen hebben we veel artiesten terug zien keren: soms meerdere dagen achter elkaar of enkele malen per jaar. Absolute huisband was De Dijk: 20 keer stonden ze op het podium. Gevolgd door Golden Earring en Herman Brood: respectievelijk 15 en 12 keer aanwezig!

'De Toppers':

Naast de concerten telt de ljst 146 Noorderlichtshows, 143 Super Swings, 76 Midnight Moves, 74 Juristen- en Economenfeesten, 28 TIK activiteiten, 24 Zomerswings, 16 Manic Mondays, 10 Oud & Nieuwfeesten en 10 Volksopera's Willem II

Foto's, video's of webpagina's toevoegen aan het archief

Heb je materiaal dat interessant is voor het archief?
Neem dan contact op met de redactie!